Priznanje, da je nekaj narobe

Priznanje, da je nekaj narobe odpira možnost rešitvi. Pri iskanju rešitev poskušamo nove stvari ali pa začnemo delati stvari, ki smo jih včasih počeli, pa jih sedaj ne več zaradi strahu ali pomanjkanje energije. Pri tem si pomagamo z procesiranjem čustvenih energij, ki smo jih potlačili in s tem sprostimo blokade ter pridobimo izgubljeno energijo nazaj. Nova energija vodi v vedno večjo voljo in energijo, kar vse skupaj vodi v prepuščanje življenjskemu toku, boljšem opravljanju vsakodnevnih funkcij in novim izkušnjam. Torej cikel, ki se širi in raste.

Destruktivni cikel

Potencialne rešitve

Klasični pristop je obisk zdravnika, psihoterapevta, obisk bolnišnice v nekaterih primerih, obisk različnih terapevtev in tako dalje.

Ker živimo v hitrem času, si želimo hitrih sprememb. Obstaja dodatna pot, ki seveda ni nadomestilo za katerikoli uradno zdravljenje.

Potencialna past. Kadarkoli v ciklu rasti in širjenja pa lahko izberemo enako pot, ki nas je pripeljala do težav. Zato je pomembno, da v ciklu širjenja stvari ozavestimo in nato spremenimo naše vedenje.

Rešitev #1 AEQ metoda s katero ozavestimo trenutne vzorce v našem telesu, ki vplivajo na misli in obratno. Za okolico Kranja priporočam Samo Šinik - zdrav-gib.si.

Rešitev #2 Procesne meditacije za hitrejše procesiranje čustev. Tadej Pretner ima 2 super knjigi. Kako spremeniti tok usode ter Integrirana osebnost.

Sliši se enostavno in tudi je. Le čas in pozornost si je treba vzeti ter AEQ vaje resnično izvajati, hkrati pa izvajati tudi procesne meditacije na dnevni ravni. Upam, da komu pomaga pri kvantnem preskoku iz izgorelega stanja ali prepreči, da bi to stanje dosegel.

P.S: Vsi tisti, ki nimate težav, a si želite še več energije je postopek enak. AEQ + procesne meditacije :)

Otroci zmagajo